Divizia Sport împlinește azi 25 de ani!

Divizia Sport Radio Timişoara aniversează astăzi 25 de ani de la înfiinţare cu o ediţie specială a emisiunii intitulate în prezent ”Arena Radio”. Între orele 11,00 şi 13,00, exact ca în urmă cu un sfert de veac, vom rememora începuturile transmisiunilor fotbalistice din Divizia B seria a III-a. În 1990, emisiunea a luat fiinţă sub titulatura “Actualităţi, Muzică şi Sport”, apoi în colaborarea cu celelalte studiouri din jumătatea vestică a ţării (Cluj, Craiova, Tg Mureş) s-a numit “Sport Club Radio”, iar în perioada actuală poartă numele “Arena Radio”. La ora actuală, Radio România Timişoara e singurul studio regional care mai realizează transmisiuni sportive de la meciuri de fotbal ori alte evenimente sportive.

În emisiunea aniversară de astăzi veţi putea asculta foşti sau actuali membri ai Diviziei Sport cu mesaje şi amintiri de la evenimente, pe care postul nostru de radio le-a reflectat în cei 25 de ani. Nu vor lipsi momentele de transmisiuni sportive din meciuri precum Atletico-Poli şi Şahtior-Poli, primul trofeu Challenge al handbaliştilor de la UCM Reşiţa la Drammen, titlul de campioană la rugby RCM Timişoara în 2013,  Cupa Challenge din 2002 cucerită de handbalistele de la Remin Deva şi cea mai recentă reuşită a baschetbalistelor de la ICIM Arad, cucerirea Ligii Europei centrale în 2015.

Sunt doar câteva subiecte dintre cele ce vor fi abordate pe parcursul a două ore pe frecvenţele Radio Timişoara: 630KHz unde medii (în toată zona de vest), 105,9MHz (la Timişoara), 102,9MHz (la Arad) şi 103,6MHz  (la Făget şi pe valea Mureşului).

radiotimisoara.ro

La Mulți Ani și din partea noastră, a celor de la ”Ripensia Sport Magazin”! Să fiți mult timp de acum încolo în eter, să vă păstrați stilul conservator impus de legendarul Nicolae Secoșan și să nu vă dedulciți la abordări gen FM!