Fetele din România și fotbalul: 0-13 cu Suedia. Pamflet: mai bine învățați să gătiți

Recent, în preliminariile CE de junioare U17, ”tricolorele” noastre s-au făcut, nu de râs, ci de râsul curcilor plouate. Au pierdut toate cele trei meciuri, neînscriind vreun gol. Iar grupa de calificare a fost găzduită de România! Printre rezultate, un 0-13 cu Suedia!!!

Chiar nu înțelegem de ce această generație participă în meciuri oficiale, să facă țara de râs. Sau nu s-a văzut până acum că fetele sunt praf? Că au în comun cu fotbalul cât a avut Gicu Dobrin cu baseball-ul? Solicităm desființarea acestei generații la nivel de națională.

Nu totul e să participi. Decât să te acoperi, în halul ăsta, de penibil, poate în ideea că, prin meciuri tari, vei crește în valoare, mai bine te lași. Cum să crești în valoare pierzând cu 13-0?

Da, recunosc, nu-mi place fotbalul feminin și nu-i înțeleg rostul. Adică îl înțeleg, dar e un rost ascuns. Acela de a nivela identitatea de gen dintre bărbați și femei, de parcă Dumnezeu nu i-ar fi creat atât de diferiți pe Adam și Eva.

Sper că, acum, recunoscând eu că sunt un adversar al fotbalului cu sutien, nu-mi va sări la beregată Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. deși, știu, suntem în Uniunea Europeană, unde delictul de opinie se plătește grav.

P.S. Articolele reprezintă exclusiv opinia autorilor, neimplicând în vreun fel clubul de fotbal Ripensia Timișoara.

sursa foto: frf.ro

Octavian Stăncioiu

Articol scris de