Un băiețaș cu aere de domn: Vlad Munteanu. Iuliu Hațieganu se răsucește în mormânt

Vlad Munteanu, fostul jucător de la Dinamo și din Bundesliga, acum conducător la proaspăta finalistă a Cupei României, ”U”, legendara echipă-fanion a românilor ardeleni, dă mai mereu, în ultimul timp, cu bâta în baltă.

Declara că preferă să lucreze cu jucătorii tineri străini decât cu românii. Da, sigur, Vlăduț, e mai simplu: nu te doare capul să-i crești, îi iei de pe net sau printr-un simplu click pe telefonul numeroșilor impresari. Halul în care arată ”U” acum (lăsând la o parte calificarea de aseară, în fața unei alte ”fantome”, cealaltă clujeană, CFR) spune totul. Și poartă amprenta politicii de transferuri a lui Vlăduț Munteanu.

Înaintea unui meci de pe Cluj Arena, două mari handbaliste ale României au fost invitate să dea lovitura de începere a unui meci de Liga I. S-a opus Vlăduț, că, vezi Doamne, le-ar distrage atenția jucătorilor. Era o onoare pentru voi, bă, Muntene!

Ultima, și nu-mi mai pierd timpul cu acest băiețaș care se dă deștept: spune că trebuia să-l dea afară mai repede pe Ogăraru de la echipă. O fi așa, problema e alta: el, marele Vlad Munteanu, l-a adus pe Ogăraru! Atunci, odată cu stelistul, ar fi trebuit să-și dea și el demisia, că instalează antrenori nepotriviți!

Octavian Stăncioiu

Articol scris de