Televiziunea Rușinii Naționale

Dolce Sport a anunțat, ieri, că va transmite toate meciurile de la Euro 2016. Televiziunea Română repetă manevra de la precedentul Euro, cel din 2012, când tot către Dolce s-au îndreptat o serie de meciuri difuzate exclusiv de trustul privat.

Culmea tupeului este că Stelian Tănase, preşedintele director general al Societăţii Române de Televiziune, declară candid, ieri, că nu prea știe care-i treaba, omul fiind în concediu! 

Deja nu ne mai miră, ne e doar greață. Blocată, de ani de zile, într-un management idiot și măcinată de interese de tot felul, televiziunea noastră națională pierde, încet-încet, și ultimele sale redute: Mondialele și Europenele de fotbal, Jocurile Olimpice.

Iar o televiziune națională, susținută financiar din taxele plătite de toți românii, are menirea (referindu-ne strict la sport) de a oferi publicului aceste competiții, plus măcar un meci pe etapă din Liga I. Și, referindu-ne tot doar la sport, singur Marian Olaianos, cu superbul său ”Replay”, nu poate salva un post care, pe zi ce trece, devine a cincea roată la căruța televiziunilor din România.

Faceți ceva!

Octavian Stăncioiu

Articol scris de