Al treilea duel al sezonului cu ASU Poli. Vine prima victorie?

Foto: Secvență din meciul Ripensia – ASU Politehnica 2-6, din acest an, din Liga a IV-a (autor: Cosmin Dan)

Astăzi, pe arena „Ciarda Roșie”, cu începere de la ora 18, Ripensia și ASU Politehnica se vor afla față în față pentru a 3-a oară în acest sezon competițional, de această dată în cadrul semifinalelor fazei județene a Cupei României. Va fi cea de-a 4-a întâlnire oficială dintre cele două formații timișorene, alb-violeții ieșind victorioși în fiecare din primele 3. Să fie de data asta rândul ripensiștilor?

Cele două rivale din „D” Timiș, acolo unde lucrurile par a fi ca și rezolvate în favoare echipei susținute de suporterii viola, se luptă acum pentru un loc în finala județeană a Cupei României. Se anunță un duel aprig, în care ASU va dori să-și confirme supremația, în timp ce ai noștri trebuie să demonstreze că eșecul usturător din returul campionatului a fost doar un accident.

Dacă pentru oaspeții de azi o calificare în finală și, apoi, câștigarea trofeului cucerit și anul trecut ar reprezenta un bonus alături de triumful, 99% realizat, din campionat, pentru roș-galbeni continuarea parcursului în Cupă ar mai spăla puțin din păcatele ratării obiectivului principal. Nu va fi ușor însă, mai ales că echipa noastră s-a confruntat în ultima vreme cu numeroase probleme de lot datorate unor accidentări.

Cosmin Stan este însă optimist și crede echipa sa va câștiga partida. Chiar fără probleme. Fiecare suporter ripensist își dorește asta. Probabil mai mult decât într-o confruntare cu oricare alt adversar. Noi credem într-o calificare!

Tempo Ripensia

ripensiatimisoara.ro