Back on track!

de Levente Balint

foto: Sebastian Tătaru

 

2021 va fi mai bun, zicem cu toții, nu? Nu are cum să fie mai rău decât anul 2020, cel care ne-a dat peste cap viețile. Da, nu a început tocmai frumos, cu agitație prin SUA, cu noi valuri de COVID-19, dar, parcă, se vede totuși luminița de la capătul tunelului.

Ne-am resetat cu toții, e timpul să resetăm și această pagină. Știm că v-a fost dor de ea. Dacă pentru unii ianuarie este o lună tristă (nimeni nu iubește această lună, parcă…), dacă pentru alții ianuarie este o perioadă austeră după cheltuielile mari de sărbători și chefurile pantagruelice, pentru noi este un moment  potrivit de a regenera un proiect.

”Ripensia Sport Magazin” revine online și va fi o tribună de informații, opinii și dezbateri. Ne vom dedica în principal clubului nostru drag, dar acest portal va fi un spațiu în care tot sportul timișorean va avea posibilitatea de a se exprima. Pentru că dincolo de reconstruirea unui #clubautentic, suntem parte din cetate, cu întrebările ei, cu luptele de idei și proiectele de regenerare a sportului din zonă.

Bine ați revenit!wm_reunire_ripensia_5DM48601

Articol scris de