Discuții libere și voie bună la Întâlnirea Membrilor Asociați

Foto: Imagine de la eveniment (autor: Cosmin Dan)

Luni, 15 decembrie, a avut loc Întâlnirea Membrilor Asociați ai FC Ripensia Timișoara, întrunire de sfârșit de an care este organizată în fiecare decembrie de la reînființarea din 2012. Câțiva zeci de membri au renunțat, preț de mai bine de două ore, la problemele cotidiene, reunindu-se la sediul clubului pentru a dezbate cele întâmplate în ultimul an.

După cuvântul de bun venit luat de secretarul Laurențiu Onea, acesta l-a invitat pe avocatul membrilor, Eduard Lambert, să prezinte o scurtă informare asupra derulării procesului electoral în urma căruia Radu Ienovan, singurul candidat la funcția de președinte, urmează să înceapă primul mandat din ianuarie 2015. Apoi, noul președinte a prezentat membrilor asociați echipa aleasă pentru a face parte din noul Consiliu Director, nume care vor fi făcute publice la începutul anului viitor.

Radu Suciu, managerul sportiv al echipei încă de la reînființare, a prezentat activitatea clubului la nivel sportiv din ultimul an, fiind urmat de ofițerul de presă, Sergiu Suciu, cu informații venite din zona media. Președintele Radu Ienovan a încheiat prima parte a întâlnirii printr-o prezentare a activității la nivel asociativ.

A doua parte a serii, destinată dezbaterilor, a fost una mai puțin formală, mai mulți dintre membrii prezenți luând cuvântul în sală. Au fost discuții libere, dialoguri și dezbateri productive, întâlnirea încheindu-se într-o notă pozitivă, cu speranța ca anul viitor Ripensia va mai depăși o etapă importantă și va accede în cel de-al treilea eșalon al țării.

ripensiatimisoara.ro

P.S. Cu prilejul Adunării Generale a fost prezentat și site-ul ripensia-sport-magazin.ro, prezentare susținută de către Octavian Stăncioiu.