Jurnal ripensist (III) – Multe bune și una mai neplăcută după 8-1 cu Periam

de Levente Balint

Ne-am bucurat că s-a încălzit vremea, că nu va mai viscoli ca marți, că terenul sintetic din Baza 2 a UPT nu va fi acoperit de zăpadă, dar tot am avut parte de ”intemperii” astăzi, în ”amicalul” cu Avântul Periam. Vântul puternic a afectat atât munca noastră, a celor de pe margine, cât și jocul în sine. Cel puțin în prima repriză, a fost foarte greu să joc cu mingi lungi, cu pase în diagonală, iar degajările au avut și ele de suferit.

Ceva mai mult de 25 de minute au rezistat oaspeții, apoi am avut parte de goluri frumoase. A fost 8-1, iar cele mai frumoase reușite au fost ale lui Pădurariu (șut din unghi, aproape de vinclu), Neagu (lovitură liberă executată în stânga portarului), Tudorache și Ene, aceștia doi marcând cu execuții de finețe.

Așadar, tonus bun la capitolul fizic, poftă de gol. Dar, trebuia sa apară și ceva mai puțin plăcut. Fundașul Rogac s-a accidentat. Antrenorii speră că este vorba doar de o contractură musculară…

Mâine seară, băieții intră în cantonament la Buziaș, până pe 5 februarie. Miercuri, avem un nou test, cu Crișul Chișineu Criș. Este posibil să jucăm la Urseni, ar fi primul joc din 2021 disputat pe o suprafață de iarbă naturală.

Până atunci, weekend fain și rămâneți cu ochii pe site-urile noastre :)

foto: Bianca Albu

Articol scris de