Jurnal ripensist (V) – Poftă de gol pe final de săptămână

de Levente Balint

S-a încheiat prima săptămână de cantonament, iar noi, cei care am văzut meciul de azi cu Pandurii Târgu Jiu, am fost destul de mulțumiți. Să luăm însă pe rând cele mai importante lucruri rămase după această prima săptămână de stagiu la Buziaș:

– Sâmbătă, a fost primul meci din 2021 cu o echipă de Liga a doua. 4-0 a fost la final, iar un fapt important este că nu am primit gol pentru prima dată într-un joc de verificare din 2021.

– E drept, Pandurii a avut ceva probleme de efectiv, însă diferența de valoare s-a simțit. Totuși, gorjenii au avut câteva momente bune, la 1-0 Lalic salvând un gol ca și făcut.

– Am ieșit cu bine din punct de vedere medical. Numai Rogac este indisponibil mai departe. A ajuns și Coulibaly, cel care a intrat imediat în programul de cantonament.

– Toate golurile au venit din acțiune contra Pandurilor și la marcarea lor au fost implicați atacanții. Pădurariu a marcat lejer din pasa lui Neagu. Sokovic a creat o fază superbă pe partea stângă, a centrat pentru Tudorache, acesta marcând cu capul din plonjon. Apoi, Golda a insistat la o acțiune personală, pentru ca tot el să-i paseze decisiv lui Sokovic.

– În total, s-au marcat 21 de goluri în cele patru partide de verificare de până acum.

Marți, ne revedem cu o altă veche cunoștință. Șoimii Lipova, cei care ne-au și învins într-un amical din vară, chiar la Timișoara, vine la Urseni.

Weekend fain! :)

foto: Leczki Jozsef

 

Articol scris de