Primul meci al anului pentru Ripensia: 2-1 cu Fortuna Becicherecu Mic la debutul lui Paul Codrea

Foto: Secvență din meci, cu Ripensia în maiouri verzi (sursa: Facebook Ripensia Timișoara)

Ripensia a susținut, sâmbătă, de la ora 11, la Urseni, primul meci al acestui an, și totodată primul cu Paul Codrea antrenor. Un amical cu Fortuna Becicherecu Mic, noua echipă-fanion a acestei comune, în condițiile în care Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, ”lanternă roșie” în Liga a III-a, joacă pe teren propriu la Jimbolia. Fortuna e lider în seria I a Campionatului Județean (D5), cu un bilanț incredibil, victorii pe linie în cele 15 meciuri din tur și golaveraj 89-0!!!!

Ripensia a câștigat cu 2-1 (1-0), prin golurile marcate de Matiș și Golda, pe final, după ce oaspeții reușiseră egalarea.

Echipa de start aliniată de Paul Codrea: Rădulescu – Ad. Popa, Burdeț, M. Toma, Apro, C. Toma, Bobină, Zurbagiu, Ungureanu, Matiș, Dumiter. Au mai jucat: D. Munteanu, M. Contra – Stoi, Vlădia, Semeniuc, Mânecan, L. Tudor, Livan, Neamțu, Golda. Au fost indisponibili Horcea, A. Popescu, Dăruială și Hecsko (acidentați), iar golgeterul Mediop abia a revenit în țară, urmând ca de luni să intre în programul echipei.

Următorul amical ripensist va avea loc miercuri, la Reșița, de la ora 12, cu CSM Școlar Reșița, locul 4 în Liga a III-a.

Octavian Stăncioiu

Articol scris de