Ripensia, în cantonament la Valea lui Liman

Vineri, după un antrenament de 90 de minute efectuat pe unul dintre terenurile de minifotbal ale bazei sportive Alborz, familia Ripensiei s-a reunit la sediul clubului, de la jucători și antrenori până la membrii staff-ului administrativ și conducere, pentru a servi prânzul împreună. Apoi, înainte de plecarea în cantonament, președintele Radu Ienovan, împreună cu Erol Baeram și Ion Nină, membrii în Consiliul Director, au adresat câteva cuvinte echipei.

„Ripi” se pregătește timp de o săptămână la Valea lui Liman, acolo unde va ajunge în această după-amiază și va efectua un prim antrenament în jurul orei 16:30. Mai jos, lotul ripensist deplasat în cantonament, cu mențiunea că, pe lângă Adrian Ungureanu și Adrian Zaluschi, a mai fost perfectat și transferul lui Călin Toma (fundaș stânga, CS Ghiroda).

Portari: Alin Carlaonț, Iulius Rădulescu

Fundași: Laurențiu Luca, Florin Nohai, Octavian Firuț, Olimpiu Ciobai, Răzvan Solomon, Călin Toma

Mijlocași: Adrian Zaluschi, Ion Păscăleanu, Silviu Francescu, Gabriel Stoi, Daniel Vasilcin, N’Diaye Mediop, Raul Briciu, Adrian Popa, Adrian Ungureanu, Sebastian Bobină

Atacanți: Daniel Ungur, Dan Rațiu, Remus Barburescu

Staff: Radu Suciu (manager), Ovidiu Olariu (antrenor), Cosmin Stan (antrenor Ripensia Primavera), Gheorghe Stoianov (antrenor cu portarii), Marian Cotoșpan (medic), Cristian Chivu (maseur)

ripensiatimisoara.ro