”Ripi” a încheiat anul cu un amical, 2-3 cu ACS Poli. Echipa se reunește pe 12 ianuarie

Foto: Cele două echipe înaintea partidei

Marți, pe o ploaie măruntă și un frig pătrunzător, undeva pe la orele prânzului, roș-galbenii au disputat un ultim test în 2014, onorând invitația divizionarei „B”, ACS Poli, pentru un meci amical pe marele oval al orașului. Ambele bănci tehnice au testat diverse formule și au aruncat în teren toți jucătorii avuți la dispoziție, gazdele impunându-se până la final, scor 3-2, printr-o reușită în minutul 81.

Radu Suciu și Ovidiu Olariu au trimis în primul „11” mai mulți jucători care nu au prea evoluat în turul campionatului, începând partida într-o formulă de joc experimentală, un „3-5-2” care se transforma în „5-3-2” în faza defensivă. A fost o primă parte controlată în totalitate de ACS Poli, care a și intrat în avantaj la cabine, 2-0, prin golurile reușite de Florin Nanu.

După pauză au fost aruncați în luptă jucătorii mai experimentați din lotul ripensist, iar aceștia reușeau destul de rapid egalarea, Barburescu și Briciu, ultimul din penalty, restabilind egalitatea pe „Dan Păltinișanu”. Trupa lui Alexa s-a impus însă pe final prin reușita lui Bocșan, care finaliza, cu capul, în urma unei faze fixe.

Florin Nohai, învoit, nu a evoluat, acesta urmând a oferi un răspuns în ianuarie cu privire la o eventuală continuare în tricoul galben-roșu, după ce își va încerca norocul în Suedia. Octavian Drăghici, cu dureri la picior, nu a fost folosit, în timp ce căpitanul Adrian Popa a început săptămâna aceasta alergările.

Rădulescu – Firuț, Francescu, Solomon – Stoi, Vasilcin, Păscăleanu, Ungureanu, Luca – Berescu, Rațiu. Au mai intrat Carlaonț, Ciobai, Bobină, Mediop, Ungur, Barburescu, Ungur și Briciu.

ACS Poli: Haidău – Bălace, Bocșan, Todorov, Morariju – Balaure, V. Dragomir, Ov. Petre, Nanu – Stavric, Niță. Au mai intrat: Angelo Montenegro, Cristian Bădăuță, Cosmin Bârnoi, Radu Oprea, Silviu Măzăreanu, Răzvan Blănaru, Florin Popescu, Ionuț Rus și Răzvan Rus.

Astăzi va avea loc ultimul antrenament al anului, urmând ca echipa să reînceapă pregătirea în data de 12 ianuarie. Apoi, pe 16, se preconizează un efectuarea unui cantonament.

ripensiatimisoara.ro