Roș-galbenii, în fața unui nou adversar incomod

Mâine, la prima apariție a ripensiștilor pe Terenul 1 în 2015, oaspetele alor noștri va fi Cocoșul Orțișoara, una dintre revelațiile campionatului, trupă care ocupă locul 6 în clasament și impresionează prin evoluții constante. Partida va începe de la ora 11, urmând a fi arbitrată la centru de Daniel Neagoe.

După debutul cu dreptul pe banca tehnică a lui Cosmin Stan, săptămâna trecută, la Sânnicolau Mare, tânărul antrenor timișorean se află în fața unui nou test dificil, la Timișoara urmând a poposi o echipă incomodă, care are în componență jucători de valoare, chiar foști ripensiști, precum Ciui, Petrișor, Stancu și Anagor. După succesul din etapa precedentă, „Ripi” pare să fi trecut însă peste momentul înfrângerii cu ASU Poli, iar mâine avem toate premisele unui nou succes. Nu va fi ușor, chiar și în partida tur victoria fiind obținută greu, 2-1, în ultimele minute.

Despre adversarul de mâine, Cocoșul Orțișoara, trebuie menționat că este una dintre cele 2 formații ale campionatului care a reușit să smulgă un punct liderului ASU Poli în meciul direct, trupă pregătită de Ghiță Chimiuc evoluând constant bine pe parcursul turului. Anul acesta, de la reluare, Cocoșul a adunat 6 puncte din 9 posibile, cedând pentru întâia oara săptămâna trecută, pe teren propriu, cu CS Ghiroda.

In cadrul lotului nostru nu sunt anunțate probleme medicale, singura indisponibilitate fiind cea a lui Adrian Zaluschi, suspendat o etapă după eliminarea din partida cu Unirea Sânnicolau Mare.

ripensiatimisoara.ro