S-au pus în vânzare biletele pentru Ripensia – Viitorul! Copiii și pensionarii au gratuitate

Biletele de intrare pentru meciul dintre Ripensia Timișoara și Viitorul Constanța, contând pentru șaisprezecimile Cupei României, au fost puse în vânzare. Acestea costă 15 lei la Tribunele I și II, respectiv 10 lei la peluze.

Tichetele pentru partida programată miercuri, 23 septembrie, de la ora 20.00, pe stadionul ”Dan Păltinișanu” pot fi achiziționate din următoarele locații:

1. Sediul clubului Ripensia (Hotel Casa de la Rosa)
2. Stadionul Dan Păltinișanu – Birou Ticketing (intrarea din zona vestiarelor)
3. Standul de lângă magazinul Bega
4. Standul din Centru, de lângă Mc Donalds

Bilete vor putea fi cumpărate și în ziua meciului, la stadion. Vor beneficia de gratuități copiii și elevii (în baza carnetului de student), dar și persoanele cu vârsta de peste 60 de ani.

Maine, de la ora 15, la stadionul Dan Paltinisanu (sala de conferinte), va avea loc conferinta de presa premergatoare partidei din saisprezecimile Cupei Romaniei, dintre Ripensia Timisoara si Viitorul Constanta.

Acreditarile pentru meci se vor putea ridica doar maine, la finalul conferintei. Cei care nu pot ajunge maine si doresc acreditare, va rugam sa imputerniciti (verbal) un coleg din presa pentru a ridica in numele dumneavoastra acreditarea. Pentru acreditari in zona foto, la marginea suprafetei de joc, asteptam un email la adresa sergiu.suciu@ripensiatimisoara.ro cu numele complet si denumirea publicatiei.

Facebook Ripensia Timișoara