Analiza Mondialului 2014

Foto: Sandu Tăbîrcă (st.) alături de selecționerul Costa Rica de la CM 2014, columbianul Jorge Luis Pinto, la Congresul Internațional al antrenorilor de la Mannheim

Vă prezentăm analiza turneului final al Campionatului Mondial 2014, realizată și prezentată de antrenorul Sandu Tăbîrcă la Congresul Internațional al antrenorilor, desfășurat la Mannheim (Germania), între 28-30 iulie 2014.

Analiza CM 2014

(click aici)

Sandu Tăbîrcă

S-a născut la 11 iulie 1965, la Timișoara. A jucat în Liga a III-a, la UMT Timișoara. Este antrenor de fotbal (deține licența UEFA PRO și licența UEFA Elită Juniori A), are diplomă de profesor cu specializare fotbal, specializări în: analiza tactică de joc computerizată și de procesare video; diagnostic de performanță și randament specializat; psihologie sportivă; nutriție sportivă. Activitatea de antrenor a început-o în Austria. Începând din 2009, a fost antrenor în Liga I, la Gloria Bistrița (secund, principal), Universitatea Craiova (director tehnic), Voința Sibiu (director tehnic), Rapid (secund), FC Brașov (secund). În sezonul 2013-14 a fost antrenor principal și secund la Rapid (Liga a II-a), iar în 2014 a fost antrenor secund al naționalei de tineret a României. Din 2014 este membru în Comisia Tehnică a FRF, iar acum este director de implementare programe în cadrul departamentului tehnic al FRF. Din 1990 este stabilit în Austria.